Изберете език:   Bulgarian  English  Spanish
СФЕРИ НА
ДЕЙНОСТ
ПРОФИЛ БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТИЦИОННИ
ПРОЕКТИ
ПРЕВОДИ КОНТАКТИ
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
ТЪРГОВСКО
ПРАВО
ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
СЪДЕБНИ ДЕЛА
ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ
УПРАВЛЕНИЕ
НА АКТИВИ
ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ
 
СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ
 
ДАНЪЧНО ПЛАНИРАНЕ

Консулторес ООД предоставя на своите клиенти висококачествени правни и счетоводни консултации, осигурява процесуално представителство и извършва управление на активи и посредническа дейност при придобиване на недвижими имоти, както и официални преводи и легализация на документи.  

Екипът на Консулторес е съставен от експерти с дългогодишен професионален опит и умения при обслужването на местни и чуждестранни клиенти.  Водещо за нас е да намерим най-доброто решение на поставените ни въпроси и задачи и да помагаме със своите знания и опит на нашите клиенти, които са както физически лица, търговски предприятия, малки фирми и организации, така и по-големи публични компании. Всички клиенти, индивидуални и корпоративни, получават в еднаква степен характерното за дружеството персонално отношение и конфиденциалност.

При осъществяването на нашата дейност си сътрудничим с български и чуждестранни експерти и професионални организации. С цел развитие на своята дейност извън пределите на България работим като партньори с реномирани чуждестранни адвокатски кантори като:

„Казандзис и партньори”, Солун, Гърция,
  web : www.kazlaw.net ; e-mail: info@kazlaw.net

Хосе Морено Кабайеро, Валенсия, Испания
,
  e-mail: mcabogadosscb@msn.com

ИГНАСИО Ф. МИР РУИС,
Икономически и Банков Консултант. Магистър по Международни Бизнес Финанси, Опит: Финанси, Строителство, Индустриални Проекти и Туризъм. E-mail: Ignaciomir@yahoo.es; адрес: Ул. Сан Висенте 157-15, п.к. 46007, гр. Валенсия, Испания. Тел.: 0034 96 363 69 13, Мобилен Тел.: 00 34 677 50 44 96